torsdag 29 september 2011

Kapitel 3

När jag hade kommit hem och ätit lunch gick jag upp på mitt rum för att byta om till något skönare att ha på planet.

“Cajsa det är dags att åka” ropade mamma från hallen.
”Okej. Jag kommer!” ropade jag tillbaka.

Jag hämtade mina Louis Viutton väskor i hörnet på rummet och började konka ner dom för tappen.  Jag satte på mig mina skor och bar ut väskorna till bilen. Det vart helt fult när både mina och Elinors väskor var i bagageluckan.

”Visst ska det bli roligt Cajsa” sa Elinor
”Ja jätte! Tänk att vi ska träffa Beyoncé igen!” sa jag

”Jaa det var ju såååå länge sen och får vi ju träffa pappa igen. Och tänk vad varmt det är där!”

”Mm. Vi får gå till stranden varje dag!”
”Tjejer vi är framme!” sa mamma från framsätet

”Okej! Följer du med oss in eller åker du nu?” frågade jag

”Jag måste tillbaka till jobbet men ni klara väl er?”
”Ja då eller hur Elinor!” svarade jag

”Absolut! Bara vi får våra pass och biljetter.” sa Elinor

”Vad bra!” sa mamma och gav mig våra pass och biljetter.
”Ring mig när ni kommer fram så att jag vet fall det gick bra!” sa mamma och lutade sig mot baksätet så att Elinor och jag kunde krama om henne.

Elinor och jag gick sedan ur bilen med våra väskor mot entrén till Arlanda.



Vi hade gått förbi alla kontroller och checkat in väskorna och satt nu i väntsalen och väntade på ombordstigning. Vi hade varsin liten väska med det allra viktigaste i. Jag bestämde mig för att skicka ett sms till pappa och Beyoncé.


Från: Cajsa
Till: Pappa

Hej pappi!
Elinor och jag sitter på flygplatsen nu och väntar på ombordstigning. Jag ringer när vi kommer fram så att du kan komma och hämta oss! Puss


Från: Cajsa
Till: Mamma Beyoncé (Hon hette så i min kontaktlista :P)

Hey!
I and Elinor comes to Atlanta today. We will be there during the summer holidays! Are you in Atlanta?
Xoxo Cajsa


(Jag är inte bra på engelska så hoppas ni fattar vad jag menar i alla fall)

Jag hann inte ens stoppa ner telefonen i väskan innan jag fick svar.

Från: Pappa
Till: Cajsa
Hej flickan min!

Låter jätte bra! Ska precis åka till Beyoncé. Hon ville ha hjälp med något. Puss


Någon minut senare kom svar från Beyoncé också.

Från: Mamma Beyoncé
Till: Cajsa

Hey Girly!
What fun that you come here! I’m in Atlanta right now so I can see you when you arrive!
Xoxo Mama B

Jag svarade inte på sms:en eftersom de hade börjat ropa I högtalarna att alla som skulle till Atlanta måste gå till gaten. Så vi tog våra väskor och gick till gången mot flygplanet.



 Jag vaknade av att någon skakade mig. Jag kollade surt på Elinor som satt bredvid mig. Men upptäckte att hon hade brickan med maten i handen. Antar att det var dags för lunch igen. Men på grund tidsskillnaden så blev det lunch två gånger.

”Jaha tack” sa jag och tog emot brickan.
Vi började äta i tystnad. Som vanligt så åt jag nästan ingenting eftersom jag avskyr flygplans mat.  Efter att flygvärdinnan hade tagit bort brickorna så tänkte jag spela lite spel på den lilla teven men först så kollade jag hur långt det var kvar tills vi skulle landa. Till min förvåning så var det bara 1½ timme kvar. Jag måste ha sovit länge.  Jag spelade spel tills det bara var fem minuter kvar tills landning.

”Tänkt att vi snart är i Atlanta! Det var ju minst ett år sedan sist!” sa jag till Elinor
”Jaa det ska bli så roligt att komma hit! Vi måste träffa de där tjejerna vi lärde känna förra gången vi var här” sa hon

”Jaa juste. Megan och Liz hette de va?”

”Tror det. Men jag har i alla fall kvar deras nummer!”
”Då får vi ringa de någon dag!”

Sen kände vi en duns och kollade ut genom fönstret. Vi hade landat. Det gick snabbare än vad jag hade trott. En liten stund senare var vi i hallen där väskorna skulle komma. Jag tog upp mobilen medans jag väntade och ringde pappa och sa att han skulle komma nu. Han sa att han skulle komma på direkten.

”Där är väskorna” sa Elinor ganska högt så att jag skulle höra även fast jag pratade med pappa.
”Okej! Hejdå pappa måste hämta väskorna nu!” sa jag och la på.

Elinor hade redan hunnit fram till bandet och dragit ner en väska så jag sprang snabbt fram och hjälpte till. Efter ett tag hade vi äntligen fått på väskorna på en vagn och var på väg mot ankomsthallen. Dörrarna öppnades till ankomsthallen och det ända vi såg var massor av paparazzis. Jag försökte se pappa bland alla människor men det var nästan omöjligt. När vi stått där ett tag och sett ut som idioter så såg jag plötsligt pappa bland alla paparazzis. När jag kom lite närmare såg jag Beyoncé bredvid pappa. Det förklarar ju alla paparazzi. Jag och Elinor trängde oss förbi alla paparazzis och jag hoppade upp i Beyoncés famn. Hur ska vi ta oss här ifrån tänkte jag…

onsdag 28 september 2011

Nästa del..

Hej!

Nästa del kommer upp i morgon så håll utskick.
MUCH LOVE

Hej

Hejsan!

Det här är min första novell jag gör så den kanske inte blir så jätte bra. Kommentera så att jag får veta fall ni gillar den eller inte! desto mer ni kommenterar desto mer kapitel :)

MUCH LOVE

Kapitel 2


Jag hörde att ”Never say never” började spelas någon stans i mitt enorma rum.   Efter ungefär 1 min så kom jag på att det var väckarklockan som stod på mitt lilla bord vid sängen. Jag kollade trött på klockan som visade 06:30 medans jag stängde av den och gick till badrummet och hoppa in i duschen. Jag lät vattnet spruta mot min kropp och schamponerade in håret.  Sen satte jag på mig min klänning som jag köpt med Selena förra veckan. Med den matchade jag med ett par svarta converse och min Chanel väska.
Jag sminkade mig naturligt och gick sen ner och tog en macka.
”Vill ni ha skjuts till skolan?” frågade mamma.
”Absolut” sa jag
”JA” skrek Elinor från övervåningen.
”Okej. Vi åker om 10 minuter” sa mamma och försvann in i vardagsrummet.
Jag gick upp på mitt rum för att fixa till det sista. Jag skulle sluta nian idag. Jag kunde bara inte fatta det. Men jag viste inte riktigt var jag skulle börja för skola efter sommaren. Det fanns en sång skola i Atlanta som jag hade sökt till. Men jag viste inte fall jag hade kommit in, de skulle ringa mig på sommarlovet om jag kom med. Pappa hade sagt att jag kan flytta in i hans hus i Atlanta med honom. Och att mamma och Elinor kunde flytta hit också så hade vi huset i Sverige som sommarhus. Jag var faktiskt ganska duktig på att sjunga. På You Tube hade jag en kanal som jag la upp klipp när jag sjöng och jag hade många visningar.
 Jag sjöng också när jag var i studion med Beyoncé i USA. Beyoncé sa såklart att jag sjöng väldigt bra och att jag borde flytta till Atlanta och satsa på musiken. Men då ville jag inte flytta till USA eftersom jag var rädd för att bara lämna Sverige. Men jag sa till henne att om jag kom in på sång skolan i Atlanta så skulle jag satsa på musiken.  Musiken var ju mitt liv så jag tänkte att om jag inte kom in på skolan så skulle jag fråga henne om hon kunde hjälpa mig istället. Jag var nästan helt säker på att hon skulle säga ja. Jag vände blicken mot klockan och såg att det var dags att åka till skolan. Mamma och Elinor stod och väntade i hallen så jag tog snabbt på mig mina converse och slängde väskan över axeln och gick ut till bilen med de andra. När vi väl var i bilen och på väg mot skolan som egentligen inte var så långt bort, det tog bara 15 minuter att gå. Så tog upp min iPhone och loggade in på twitter och skrev:
On the way to the school for the last time here in Sweden.
När jag hade lagt ner iPhonen i fickan så var vi framme vid skolan och jag och Elinor hoppade ur bilen och tackade för skjutsen. Jag och Elinor gick den sista biten upp till självaste skol byggnaden. Direkt när vi kom innanför dörrarna så sa jag hejdå till Elinor och gick mot klassrummet som vi skulle samlas i innan vi gick ut på skolgården för att höra talet rektorn alltid höll där.
”Cajsa vänta!!” hörde jag Selena ropa bakom mig. Jag vände mig om och såg att hon kom halvspringande mot mig.
”Heeeeeeej!!” sa jag när hon hade kommit tillräckligt nära för att höra vad jag sa.
”Heej! Tänk att vi slutar nian idag. Gud vad skönt eller hur?” sa Selena.
”Ja. Jag kan inte fatta det riktigt än. Men som sagt det blir ju väldigt skönt” sa jag.
”Mm. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket när du åker till Atlanta.” sa Selena.
”Jag kommer sakna dig också. Men du kanske kan komma och hälsa på någon vecka” föreslog jag.
”JA gud vad roligt! Då måste jag få träffa Beyoncé” Halv skrek hon.
”haha visst! Men nu måste vi gå till klassrummet så att vi inte blir försenade.” sa jag.
Vi började gå mot klassrummet. När vi var framme var det minst fem stycken tjejer som hade anslutits till oss så nu var vi som en liten grupp. Vi stod och pratade med varandra tills våran lärare kom och öppnade. När jag kom in så möttes jag direkt av den färggranna tavlan som var målad med blommor i olika färger. Och i mitten stod det GLAD SOMMAR. Jag och Selena satte oss vid ett bord och väntade tills läraren skulle säga något.  Efter att alla hade blivit tysta så började läraren babbla på om att det har varit så roligt att undervisa oss under alla dessa år vi haft tillsammans och att vi skulle ha det så bra nu när vi skulle börja nya skolor. Sen fick alla varsitt kuvert med sina betyg. Sen skulle vi ut på skolgården för att höra rektorns tal. Rektor hade alltid samma tal varje år det var exakt 8,31 minuter långt. Det hade vi lärt oss efter alla dessa år i denna skola. När rektorn äntligen hade läst klart sitt tal började alla skrika glad sommar till varandra och blev helt galna.
”GLAD SOMMAR!!” skrek jag till Selena medans jag kastade mig om hennes hals.
”Glad sommar på dej med baby” svarade hon.
Vi stod där och kramade varandra i en evighet medvetna om att vi bara hade mindre än en timme kvar med varandra innan jag skulle åka till Atlanta under hela sommarlovet och förmodligen flytta dit efter sommarn också.  Men förmodligen så skulle hon komma på besök någon gång iallafall. Tillslut så gick vi och kramade om alla andra i klassen för att sedan gå till bussen som skulle ta oss hem. Bussen kom lite sent som vanligt men vad gör det när man inte har lång tid kvar med sin bästa vän. När vi väl satt på bussen så loggade båda in på twitter. Jag skrev:
summer vacation...Soon on my way to ATLANTA <3
“Ärligt talat så kommer jag sakna dig skit mycket!! Du får inte flytta. Lova att vi mailar varje dag!!” sa Selena.
”Jag kommer sakna dej också baby!! Klart att vi ska maila och ringa!” sa jag.
Nu var bussen nästan framme och jag kramade om Selena en sista gång och gick sedan  mot dörrarna...

tisdag 27 september 2011

Kapitel 1

Kapitel 1

 Cajsa är 16 år och bor i en liten stad i Sverige. Hon är en BELIEBER..
Cajsa

”Cajsa det är middag!!” ropade mamma från nedervåningen.
”Jag kommer. Ska bara göra en grej!” ropade jag tillbaka.

Jag skrev snabbt på twitter:

Plz follow me  @justinbieber !!  #belieberoff  #MUCHLOVE <3

Jag stängde ner min bärbara dator och sprang ner till bordet där mamma och Elinor (lillasyster 14 år ) satt och väntade. 

”Vart är pappa?” frågade jag.

”I USA på någon arbetsresa” sa Elinor.

”Som vanligt” mumlade jag och började lägga upp mat på tallriken.

Pappa var alltid i USA på massor av arbetsresor. Han hade till och med ett hus i Atlanta. Så han var där typ hela tiden förutom vissa helger när han kom hem.  Han jobbade som stylist. Han hade faktiskt jobbat med ganska många kändisar bland annat Selena Gomez, Avril Lavigne, Beyoncé och många fler. Beyoncé var som en extra mamma för mig och Elinor. När jag kom till USA så var jag ofta med i studion och sånt när hon spelade in musik.

”Cajsa hörde du?!?! Fy fan vad roligt eller hur?!?! ” skrek Elinor

”Ehh  vaaaa?” frågade jag.

”Mamma ska ut och resa med någon kompis över sommarlovet så vi ska åka till Atlanta då!!” skrek hon igen.

”Du behöver inte göra mig döv för det” sa jag surt. Men blev genast gladare när jag förstod vad hon sa.

”Skämtar du?!?! Gud va roligt!” sa jag

”JAG VET!! Tänk om vi får träffa JUSTIN BIEBER!!” halv skrek Elinor.

”OMB!! Vi får fråga Beyoncé om hon vet någon som kan göra så att vi träffar honom” halv skrek jag tillbaka.

”Ta det lite lugnt nu tjejer!!  Men ni får gå upp och packa det är skolavslutning imorgon och planet går 16:30 imorgon” sa mamma.

Elinor och jag rusade upp för trappen och drog ut våra stora Louis Viutton resväskor vi fått av pappa för ett tag sedan. Pappa hade väldigt bra lön så vi var ju rika. Efter att jag fått med mig min stora väska in på rummet tog jag upp min iPhone 4 som var lila såklart. Jag skickade snabbt iväg ett sms min bästa vän Selena:



Från: Cajsa

Till: Selena<3

OMB!! Ska åka till Atlanta imorgon efter skolavslutningen :D Tänk om jag träffar JUSTIN BIEBER!! Men kommer sakna dig något otroligt! Ses imorgon på skolavslutningen <3  Kramizzar

Jag la ner telefonen i fickan och startade datorn för att snabbt logga in på twitter och skriva:

Mom just said that I should go to Atlanta tomorrow and be there for 3 months! What if I meet @justinbieber <3

Det vibrerade till I fickan och jag tog snabbt upp mobilen för att sedan kunna läsa sms:et från Selena:





Från: Selena<3

Till: Cajsa

OMB!! Gud va roligt! Hoppas du träffar Justin. Om du gör det måste du fixa autograf till mig!! Kommer sakna dej också. Vi ses imorgon baby!! <3

Jag svarade snabbt att jag skulle fixa det om jag träffade honom. Sedan loggade jag ut från twitter och in på facebook.  Jag kollade om det hade hänt något skoj men det hade det inte. Jag skrev på min status:

OMB!! Ska till Atlanta hela sommarlovet!! LÄNGTAR tills jag får träffa Beyoncé igen <3

Redan efter någon minut så var det fler som hade gillat och kommenterat inlägget. Jag är ganska populär i skolan. Kommentarerna var ungefär så här:

Känner du Beyoncé?? <3

ÅÅ gud vad roligt <33

Hoppas du får det bra!! :)

Jag loggade ut från Facebook och så gick jag in på hemsidan om kändisar oceanup.com och tryckte mig in på Justin Biebers kategori. Men där stod det inget nytt. Det var bara lite bilder från när han hade varit i någon slags vattenpark med sitt team. Jag tröttnade på datorn och stängde ner den och gick och packade lite istället. Jag packade nästan ner hela min garderob förutom vinterkläderna i resväskorna. Jag var tvungen att hämta en resväska till för att få plats med allt. Efter två timmars packande så var jag helt slut och la mig och pustade ut på sängen. Jag kollade mot min lilla lila väckarklocka som visade 00:30. Oj vad tiden gick snabbt.

”Shit” mumlade jag för mig själv och gick genast till min walk in closet för att hämta en stor t-shirt som jag kunde sova i. Jag tvättade bort sminket och borstade tänderna. Sedan la jag mig i sängen och somnade nästan på en gång…